ZAKAJ IZBRATI STORITEV MOBILNE ŽAGE DAJK

 

Razlogi zakaj izbrati storitev mobilne žage DAJK, Dejan Klančar s.p. (MOBILNAZAGA.COM) so povsem jasni. Primarni razlog je seveda naša mobilnost žage s katero se lahko najbolj približamo našim strankam ter izvajamo storitev razreza hlodovine neposredno na terenu ali domu. Seveda to ni edini razlog zakaj izbrati našo storitev razreza hlodovine na terenu ali domu z našo mobilno žago, v grobem lahko na kratko povzamemo z naslednjimi razlogi.

BREZ STROŠKOV PREVOZA HLODOVINE

V primeru razreza hlodovine z mobilno žago, vam hlodovine ni potrebno prevažati na žago. Ne potrebujete transpotnega vozila ali traktorske prikolice za prevoz hlodovine.

S tem prihranite na času, potrebnem za nalaganje in transport na žago kot tudi na denarju za plačilo prevoza.

BREZ NAPORA NALAGANJA HLODOVINE

Prednost razreza hlodovine na terenu je v tem, da ne potrebujete tovornega dvigala (“hijaba”) za nalaganje hlodovine na transportno vozilo ali prikolico.

Hlodovino, ki jo želite razrezati, spravite na rob gozda ali celo pustite v gozdu, kjer je dovolj prostora za mobilno žago, kar predstavlja prihranek na času in/ali denarju za najem tovornega dvigala.

PRILAGODLJIVOST VAŠIM ŽELJAM

Hlodovino razrežemo po vaših željah.

Ker se zavedamo, da se lahko zahteve spreminjajo tudi po oddanem naročilu, vas to ne zavezuje, da ga ne morete spremeniti. Vaše želje upoštevamo sproti in pripravljeno hlodovino razrežemo tako, kot želite v trenutku, ko se razrez izvaja.

SLEDLJIVOST IN ZAGOTOVILO

Les je produkt narave, ki za svojo rast in zrelost potrebuje desetletja. Ker se kvalitete lesa med seboj razlikujejo, vam zagotavljamo, da je končni izdelek vedno narejen iz vašega lesa.

Ker ste ob razrezu hlodovine lahko prisotni, da sproti izrazite svoje želje, ste tako vedno sigurni, da je razrezana hlodovina vaša.

SEKUNDARNE SUROVINE

Po koncu razreza hlodovine ostanejo različne sekundarne surovine – ostanki razreza (“obžamanci”, žagovina). Le-ti ostanejo vam, kar za vas pomeni 100 % izkoristek hlodovine.

Sekundarne surovine lahko uporabite, prodate ali zavržete.

EKONOMIČNOST

Pri žaganju je izredno pomemben kvaliteten rez. V podjetju DAJK, Dejan Klančar s.p. (MOBILNAZAGA.COM) izvajamo razrez hlodovine na terenu z mobilno žago, ki uporablja Woodmizerjevo patentirano tehnologijo tankega reza.

Z uporabo tehnologije žaganja “tankega reza” (angl. Thin Kerf) pridobimo več kot 20 % lesnega materiala v primerjavi z žaganjem s klasično krožno ali Slovencem bolj poznano “gater” žago.