Obisk Roberta Freta (Woodmizer Industries) v mobilni žagi DAJK

Danes je bil za mobilno žago DAJK poseben dan. S svojim obiskom nas je počastil nihče drug kot gospod Robert Fret iz podjetja Woodmizer Industries. Robert velja za enega vodilnih tehničnih strokovnjakov in je koordinator pri Woodmizer-ju (že 25 let). Ima izjemno tehnično znanje in pozna vsako malenkost na žagi. Poleg Roberta nas je obiskal tudi gospod Sašo Jamnik, slovenski predstavnik, tehnični strokovnjak, na katerega se lahko obrnemo v vsakem trenutku in nam je vedno v pomoč.

Obisk v Sloveniji je Robert Fret izkoristil tudi za srečanje z nami, pri čemer smo se nekaj ur pogovarjali o tehničnih lastnostih ter komponentah žage, naših izkušnjah ter mnenju po morebitni izboljšavah.

Brez pretiravanja lahko rečemo, da smo se z Robertom takoj »ujeli«. Z obeh strani je bilo čutiti splošno navdušenje nad poznavanjem žage in njene tehnike. Robert ima stik z mnogimi strankami. Dejal je, da redko sreča stranke, ki izkazujejo veliko zanimanje za tehniko in imajo hkrati željo pridobiti novo znanje. Veselilo ga je, da je žaga lepo vzdrževana (po njegovem zelo pedantno).

Robert nas je osebno povabil v njihovo tovarno, kjer si bomo lahko pogledali razvojni oddelek, proizvodnjo ter seveda končno montažno linijo. Povabilo na obisk bomo z veliki veseljem izkoristili ter spoznali tudi ostale člane ekipe Woodmizer, s katerimi trenutno sodelujemo samo na daljavo (Jacob Money itd.).

Še enkrat se zahvaljujemo Robertu Fretu, enemu ključnih mož Woodmizer-ja, za obisk v podjetju mobilna žaga DAJK. Njegov obisk oziroma obisk predstavnika Woodmizer-ja je na nas naredil izjemen vtis. To je še en dokaz, zakaj je Woodmizer številka 1 v svetu mobilnih žag.

Srečanje je potekalo v sproščenem vzdušju, pri čemer je nastalo nekaj slik, ki jih z veseljem delimo z vami.

About the author: Dejan Klančar